miercuri, 26 noiembrie 2014

21 Business-metode pentru Viață

Lorand Soares Szasz este în primul rând Businessman. Însă cele ”21 de metode pentru a crește afacerea” renumite despre care vorbește la seminarele sale pot fi la fel de bine aplicate și în viața de zi cu zi.
Deci, să purcedem:

1. Atitudine pozitivă - e foarte importantă în gândire și acțiuni pentru a avea rezultate. Gândurile se materializează mai devreme sau mai târziu, nu uitați.

2. Responce-ability sau mai exact Responsabilitate - noțiunea acestui termen s-ar putea rezuma într-o frază simplă: capacitatea de a duce pînă la capăt un lucru început.

3. Dă 100% în tot ceea ce faci, indiferent ce faci - implicați-vă 100% în toate activitățile pe care le întreprindeți, fiți aici și acum în relațiile cu clienții și cu alte firme și veți obține succes.

4. Fii recunoscător și sărbătorește - fiți recunoscător chiar și pentru cel mai mic succes, cel mai mic contract sau contact obținut. Orice pas înainte vă face mai aproapre de scopurile puse. Și desigur sărbătoriți și fiți fericit :)

5. Think BIG sau în traducere Gândește LARG.

6. Învață înainte să câștigi - ”Salariul pe care îl câștigi la moment, îl meriți. Cifra de afaceri din firma ta e cât meriți.”

7. Ai grijă de clienții tăi - ”Promite puțin, livrează mai mult”. Aveți grijă să oferiți cea mai bună experiență de deservire clienților Dvs., iar fidelitatea acestora nu va întârzia să apară.

8. Visează, Țintește, Planifică, Acționează - stabiliți termene-limită visurilor pe care le aveți. Stabiliți-vă clar scopurile unde vreți să ajungeți.

9. Folosește formula succesului - Fii (To be), Fă (To do), Ai (To have). Concentrați-vă atent anume la ”fii”. Contează foarte mult CE și CUM sînteți. Din păcate, insuccesul multora din noi se datorează faptului că ne concentrăm foarte mult pe partea de a avea și de a face. Este mult mai important însă felul nostru de a fi, de a comunica, de a întreține și de a face noi relații.

10. Construiește o echipă fantastică - angajează oameni mai buni decât tine și investește în ei.

11. Diferențiază-te de concurenți - oferă clienților oferte unice de vânzare. Analizează-ți concurenții bine, cumpără de la ei și vezi care este cea mai mare frustrare atunci când cumpărațo de la ei.

12. Folosește Marketingul eficient - dacă nu testați metodele de marketing utilizate, aruncați bani la gunoi. Întrebați-vă clienții cum și de unde au flat despre serviciile voastre. Testați, analizați și măsurați.

13. Utilizează pârghii - creează sisteme și proceduri pentru firma ta. Fă munca eficient o dată, după care primești banii constant. ”Work the system.”

14. Cost de achiziție Vs Timp de viață - scrie și analizează permanent pe ce concret se duc banii pentru un client și vezi ce poți să elimini din lista de cheltuieli.

15. Șasiul afacerii - pentru venit suplimentar implementați activ procedurile ”Upselling” (metodă de vânzare prin care se propun lucruri mi scumpe vânzătorului) și ”Cros selling” (metodă de vânzare a unui produs suplimentar cumpărătorului).

16. Folosește activ metoda ”10x10” - nu vă concentrați și nu vă opriți doar la o singură sursă de venit.

17. Folosește un marketing țintit - cunoaște-ți ținta, cine sînt clienții tăi? unde îți găsești clienți noi?

18. Creează relații cu:
1. Clienții.
2. Alte firme.
În paralel să nu uitați să cereți, recompensați și să ușurați (proceduri, etc.).

19. Înțelegeți anotimpurile afacerii - vară, toamnă, iarnă, primăvară. Fiecare companie își are timpurile ei mai grele sau mai ușoare, cu urcușuri și coborâri. Adaptați-vă la anotimpuri. La fel ca și în natură, afacerea poate întâmpina greutăți din cauza factorilor externi, de aceea este important de conștientizat acest lucru.

20. Creeați-vă o prezență Online puternică - este bine știut că astăzi toate companiile își au profiluri bine organizate în internet începând cu propria pagină web pînă la rețele sociale ca Facebook, Youtube, Twitter, etc. Apropo, Youtube-ul la moment a întrecut în numărul de accesări motorul de căutare Google, așa că fiți prezent și acolo. Datorită dezvoltării intense a tehnologiilor moderne și de internet, toată lumea o să caute informații despre compania și serviciile Dvs. în lumea virtuală. Pentru că este la îndemână, ușor și rapid. Dar nu uitați să fiți Originali și să lucrați cu profesionali din domeniu!

21. Acționați!Niciun comentariu: