joi, 20 iunie 2013

evenimente pentru acest weekend

[atentie! in textul de mai jos nu se regasesc publicitatea si/sau interese comerciale]

in ultimul se observa la noi un fenomen de interes pentru traditiile, obiceiurile si tot ce tine de sat, vestimentatie nationala. au aparut oameni care promoveaza si descopera Moldova asa cum este: saraca, dar totdeauna ospitaliera si cu inima calda. agro-turismul devine tot mai practicat si putem astfel mai usor avea acces la traditii, cultura si obiceiuri populare moldovenesti. cel mai interesant ca partea de marketing la fel e pusa bine la punct, anunturile si logo-urile evenimentelor sau a locurilor de vizitat atrag ochiul si te face curios sa te informezi mai mult.
pai iata, daca nu ati hotarat ce veti face in acest weekend, iata 2 evenimente la care puteti merge.

1. pe data de 22 iunie suntem invitati la un picnic muzical in comuna Izbiste, r-l Criuleni. motto-ul promitator al evenimentului ne cheama asa: "Frunza verde si-un tizic, hai la fete de la musique".
mai multe detalii despre eveniment aici: http://artera.md/
2. iar de duminica mare suntem asteptati la festivalul turistic national "Duminica Mare" care va avea loc in s. Domulgeni, r-l Floresti. deschiderea oficiala este la 14:40. pe loc vor fi propuse mai multe activitati cu caracter traditional. nu vor lipsi bucatele traditionale, mestesugurile si expozitii.
mai multe detalii aici: http://moldova-tourism.md/
Niciun comentariu: