sâmbătă, 10 ianuarie 2009

About Time warp, women, men and sence of homour :))

I've recently discovered the interesting series time warp at discovery. But, as I don't watch tv often, unless it's the speech of our president for the New Year party, I have found them and downloaded from the local tracker. It's amazing what can 2 guys, 2 slow-mode cameras do :)

***
Dacă veți răsfoi DEX-ul din '98, veți putea găsi următorul pasaj=banc=realitate?:

Noutate în New-York. S-a deschis un magazin, unde femeile pot cumpăra un soț. La intrare sunt expuse instrucțiuni despre cum funcționează magazinul: -poți vizita magazinul O SINGURĂ DATĂ; -există 6 etaje, iar caracteristicile se îmbunătățesc pe măsură ce urci; -poți alege orice bărbat de pe etajul în care te situezi sau urci la un etaj superior; -nu se poate să te întorci la etajul inferior.
O femeie, hotărăște să viziteze magazinul pentru a găsi un iubit. La primul etaj, anunț la intrare: Acești bărbați au un loc de muncă. Decide de a urca la următorul etaj. La al 2-lea etaj, anunțul la intrare zice: Acești bărbați au un loc de muncă și iubesc copiii. Decide de a urca la următorul etaj. La al 3-lea etaj, anunțul la intrare zice: Acești bărbați au un loc de muncă, iubesc copiii și sunt extrem de frumoși. "Wow!" zice femeia, dar simte că trebuie să urce mai sus. Al 4-lea etaj, anunțul de pe ușa intrării informează: Acești bărbați au un loc de muncă, iubesc copiii, sunt extrem de frumoși și ajută la treburile casnice. "Incredibil!" exclamă femeia. "Cu greu reușesc să rezist!". Dar, urcă din nou. La al 5-lea etaj anunțul de pe ușa intrării zice: Acești bărbați au loc de muncă, iubesc copiii, sunt extrem de frumoși, ajută la treburile casnice și sunt extrem de romantici. Femeia e foarte tentată să rămînă și să-și aleagă unul, în schimb hotărăște să urce la ultimul etaj... Al 6-lea etaj: EȘTI VIZITATOAREA N# 31.456.012 al acestui etaj, aici nu ezxistă bărbați, acest etaj există doar pentru a demonstra cât e de imposibil să mulțumești o femeie... Mulțumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru.

Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un nou magazin de NEVESTE cu aceleași caracteristici. La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul. La al 2-lea etaj sunt femei ce iubesc sexul și sunt și bogate. Etajele de la al 3-lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATĂ VIZITATE...!!!?


:D

Semnul întrebarii înainte de acest banc nu la-m pus pur și simplu. Mă întreb dacă este într-adevăr chiar așa..?? Desigur, femeia e în continuă căutare a ceva mai bun, mai frumos dar nu chiar așa. Și despre bărbați, sărmanii.. Las loc să comenteze :)

8 comentarii:

megat spunea...

  I think your blog is really interesting ... especially this post :)

panu4i spunea...

thanks, but how could u understand the thing about women and men?

Thankful2God spunea...

Desigur, femeia e în continuă căutare a ceva mai bun, mai frumos dar nu chiar așa
Ba chiar e aşa. Femeia, oricât de paradoxal nu ar suna, se vede în oglindă, la propriu şi la figurat, doar atât cât vrea bărbatul. De aici şi e mereu în căutare pentru a-i fi descoperite ascunsele calităţi/defecte de către un următorul, fără a-l aprecia pe precedentul.
Puţine femei încearcă să fundamenteze ori măcar să conştientizeze ce reprezintă ea în prezent, şi nu ce ar putea fi ori ce a vrut să fie.

Și despre bărbați, sărmanii..
Bărbaţii ... trebuie să lupte pe cel puţin 2 câmpuri de luptă.

panu4i spunea...

"doar atât cât vrea bărbatul" sunt de acord, pentru ca multe din ceea ce fac ele e pt ei, pacat ca totdeauna e pretuit.

Ce ai avut in vedere despre barbati?

Thankful2God spunea...

Despre bărbaţi ... păi nu luptă el cel puţin atât pentru dânsul cât şi pentru relaţie?! Sau chiar şi pentru femeie ... partea favorită din existenţa unei femei şi din existenţa unei relaţii.
Ştiu că sună a spuse de misogin ... sunt ... în limita în care îmi permite condiţia, deşi uneori se cam interpretează greşit chestia cu 'misogin', etichetă pusă pe condiţia când eşti mai raţional şi mai logic.

panu4i spunea...

asa "complicat" vorbesti :)
cred ca e o discutie infinita pe aceasta tema, pentru ca reprezentam 2 genuri diferite.
cred ca ambii lupta pentru relatie, altfel ar fi impsibil sa fie impreuna.

Thankful2God spunea...

'Vorbesc complicat'?! Bine, uite 'translation'-ul la ideia cu misoginul din comentariul anterior: atunci când în cadrul unei relaţii abordezi o problemă mai logic şi mai raţional, ţi se spune că eşti misogin şi încăpăţânat, poate chiar şi insensibil ... fiindcă nu apelezi la sentimente, adică nu cedezi orb(eşte). Păi stai draga mea, de acord, la început ... îmi zburau prin burtă fluturi, pe piele zburdau arici şi prin vene alergau furnici, dar nu totul se rezumă la nişte sentimente iniţiale. Continuitatea unei relaţii prevede şi implicarea raţiunii şi logicii, pentru stabilitate, nu doar bule multicolore.
Se crede că luptă în 2 pentru o relaţie, însă primordial vine autoconservarea.

P.S.: O mică remarcă, hope you won't get mad at me:
reprezentam 2 genuri diferite 2 sexe diferite, sau persoaen de sex opus. Genul e pentru neînsufleţite. No offence, please. We all human, apoi te citez 'bold-uit':
A gresi e omeneste, a ierta e dumnezeieste :).
Oh, 1095 de zile ... exact 3 ani, dacă nu a fost unul cu 366 ... that's a lot of time, for your age ... I guess ... you tell me!

panu4i spunea...

Acum e clar.
Si nu ma supar deloc, merci pentru remarca, nu stiam diferenta.
da.. 3 ani. Sorry, no comment on this topic.